Cautare

61321 de rezultate pentru "bazarul din suceava inundat" (7.05 secunde)
din Eforie Nord, la orele 11.00, va avea loc prima parte a licitatiei publice cu strigare pentru cea mai mare parte a activelor societatii.
In perioada 15-17 aprilie a.c., Bioma Agro Ecology Co organizeaza la Parohia Toma Cozma din Iasi, editia speciala de Sfintele Pasti a ECOAGRIS - Targul pentru sanatatea ta.
Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, va deschide pe 17 octombrie un nou magazin in Bucuresti. Acesta va fi amplasat in cel mai nou centru comercial din nordul capitalei, Promenada Mall, pe Calea Floreasca.
Deschis in format City, magazinul din Predeal, al 19-lea din judetul Brasov, se gaseste pe B-dul Mihail Saulescu, nr. ... Tot in format City se afla si unitatea din Bacau. ... A-B, aceasta acopera 358 mp, din care suprafata de vanzari este de 194 mp.
Stela Lucaciu din Suceava a participat recent la Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman din Sos.
un cal de portelan - la 1.000 de euro casca veche din al doilea razboi mondial - la 200 de euro, un tablou vechi, din 1920, de Muller Stancescu (Scoala Theodor Aman) - la 150 euro, obiecte de bronza, alama argintata, ceasuri de masa la preturi modice - intre 30 - 100 RON, o lustra frantuzeasca din sticla , din anii ‘50 - la 200 euro, bricege - intre 10 - 30 RON, sinca turceasca veche - la 200 RON, un gramofon (replica) - la 250 RON, ceasuri de mana - intre 20 - 100 RON, tavi de bronza - intre 100 - 150 RON, inele din argint si alama argintata - intre 10 - 50 RON, un sac din piele - la 100 RON, un binoclu din al doilea razboi mondial - la 200 RON, o masina miniatura Zinger - la 200 RON", ne-a spus Alexandru Ceaus.
Este cercetator la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) "Iuliu Hatieganu", la Institutul de Cercetare Imogen, si, cu peste 20 de ani in urma a venit la studii tocmai din Suceava, atras de scoala medicala de aici. ... Fara sa iasa din coma.
Turismul rural, conceput ca un turism local, este o oportunitate pentru comunitatile din satele noastre sa-si sporeasca nivelul de trai, prin valorificarea mostenirii naturale, umane si culturale cu care a fost inzestrata zona lor.
Pentru a intampina cum se cuvine sarbatoarea cunoscuta in popor si ca Blagovestenia, la targ vor fi specialitati din peste, pregatite cu mare pricepere, dupa retete traditionale din inima Deltei Dunarii:
Din Bucuresti Nord spre Mangalia vor fi disponibile, incepand cu data de 15 iunie, doua trenuri directe. Primul este IR 1923, numit si Trenul Tineretului, care pleaca din Capitala la 03,30 dimineata si ajunge la Mangalia 08,00.
Actualul lider al partidului care isi pregateste asiduu Congresul Extraordinar a repetat la sfirsitul saptaminii trecute ca o asemenea candidatura ar determina fie retragerea lui Ion Iliescu din cursa, fie plecarea lui din partid impreuna cu o parte insemnata din membri, ceea ce ar putea produce o ruptura in PSD.
Cinste lor, liberalilor, liberalilor din trecutul eroic al neamului romanesc! ... Enescu Nicolae - avocat, membru P.N.L., a trecut la 6 martie 1945 in tabara lui Tatarescu, iar la alegerile falsificate din 1946 a devenit deputat. ... - taran din judetul Vaslui, membru P.N.L.
ßapte senatori si sapte deputati activeaza in Parlamentul Romaniei din 1990, de la prima legislatura postdecembrista, devenind parlamentari a€žde permanentaa€œ in cele cinci mandate scurse de atunci.
Potrivit unui comunicat semnat de Andrei Vocila, membru PNL Brasov, este vorba despre 250 de membri, reprezentand aproximativ o treime din numarul total al organizatiei municipale a PNL Brasov.
Liberalii care au fost exclusi din partid vor putea sa participe la Congresul Extraordinar numai daca vor obtine derogare din partea conducerii PNL, exceptie facand cei care au fost exclusi sub motivul ca au colaborat cu politia politica a fostei Securitati, a anuntat presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu.
Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat joi, la Iasi, intr-o conferinta de presa, ca PSD si PNL au pus la cale un blat rusinos care dureaza de 600 de zile si ca, din acest motiv, motiunea de cenzura depusa de PD-L impotriva guvernului are sanse mici de reusita.
Social-democratii ii solicita liderului Senatului sa nu mai atace partidul din care face parte si sa nu mai minta in legatura cu PSD.
Astfel, primarilor si presedintilor consiliilor judetene ale PDL le-au fost repartizati 104.810 mii lei reprezentad 60% din totalul fondurilor alocate administratiei locale;
Conform surselor din conducerea partidului, pedelistii vor incerca sa impuna o varianta de 12-14 regiuni, pe care doresc sa le contureze plecand de la cele 16 regiuni care alcatuiau harta tarii in anii 60.
"Trebuie sa alegem un om care sa stie sa sudeze partidul si sa il conduca performant si dupa alegerile din toamna.
google-analytics.com